بهگزارش میراثآریا بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی اردبیل، نادر فلاحی 30 بهمنماه 98 در حاشیه مسابقه غذاهای سنتی که در قالب سلسله جشنوارههای زمستان بیدار برگزار شد، بیان داشت: «لازم است تنوع غذایی مراکز گردشگری این استان جهت ارائه خدمات بهتر به گردشگران و مسافران افزایش یابد.»
او با اشاره به تنوع غذایی بالای اردبیل با توجه به اقلیم متنوع استان از شمال تا جنوب، تصریح کرد: «این تنوع غذایی پتانسیل بسیار خوبی در ایجاد رضایتمندی بین گردشگران و مسافران و جاذبهای تأثیرگذار در جذب گردشگر است.»
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با اشاره به انعقاد تفاهمنامه همکاری با میراثفرهنگی گیلان برای برگزاری جشنواره «شکمگردی» در دو استان، افزود: «برگزاری جشنوارههای مشترک میتواند در معرفی هرچه بهتر ظرفیتهای گردشگری غذای اردبیل و گیلان در سطح ملی و بینالمللی مؤثر باشد.»
او با تأکید بر اهمیت توجه رستورانهای بینراهی به این موضوع، اضافه کرد: «رستورانها و مراکز گردشگری که تنوع غذایی و سرو غذاهای سنتی را در دستور کار خود قرار دهند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.»
فلاحی با اشاره به برگزاری مسابقه غذاهای سنتی، گفت: «هدف اصلی این جشنوارهها معرفی غذاهای سنتی استان اردبیل برای پخت و سرو در رستورانها و مراکز گردشگری است.»
انتهای پیام/